Ar originalios verslo dovanos aktualios ir vasarą?

Kodėl verslo dovanos aktualios ir vasarą?

Atsakymas labai paprastas – vasara yra pats palankiausias sezonas kolektyvo susibūrimams bei puikus laikas,

kai įtemptas bendradarbiavimas tarp partnerių aprimsta ir galima pagalvoti, kaip atsidėkoti jiems už partnerystę metų eigoje.

Kas sakė, kad dovanos teikiamos tik per Kalėdas?


Verslo dovanos nepraranda aktualumo ir vasarą


 Vasara – atsipalaidavimo, laiko leidimo gamtoje, kolektyvinių darbuotojų susitikimų laikas, kai baidarių žygiuose ar kitose pramogose susiburia visas vienos ar kitos įmonės filialų  kolektyvas.

Vasara – toks energetiškai galingas metas, kad būtų nuodėmė jo neišnaudoti verslo reprezentavimo ir kolektyvo skatinimo tikslais.

Štai kodėl mes drąsiai teigiame, kad verslo dovanos nepraranda aktualumo ir vasarą.

medaliu-gamyba

 

 Šiame straipsnyje mes tikrai nesiūlysime kitiems sezonams aktualesnių suvenyrų, o susikoncentruosime į prekes ir paslaugas, kurios padės net ir vasaros metu išlaikyti aktyviomis jau minėtas reklamos ir darbuotojų skatinimo priemones.

Nebūtina išleisti daug pinigų pozityviam įmonės įvaizdžiui kurti: apklausoms, tyrimams, grafikams, lentelėms ir reklamai.

Pasinaudokite asociacijos su vasaros pranašumais – tiesiog investuokite į verslo dovanas, kurios tinkamos teikti šiuo sezonu.

 Mes paversime jas stilingomis, šviesiomis, džiugiomis ir jos nekaups dulkių Jūsų darbuotojų, partnerių ar klientų lentynose.

Taigi, apie ką mes kalbame?

Kokios verslo dovanos tinkamos teikti vasarą?

Tai gali būti personalizuotos verslo dovanos, pagamintos naudojantis tokiomis technologijomis, kaip: lazerinis graviravimas ir pjovimas lazeriu.

Jų būna pačių įvairiausių. Tai:

verslo dovanos

  • Apdovanojimų statulėlės, kurios puikiai praskaidrins vasarinių įmonės iškylų atmosferą. Jas galėsite teikti savo darbuotojams už įvairių rungčių nugalėjimą;

statuleles oskarai

  • Vardo kortelės. Be abejo, mes nesiūlome banalaus ir įprasto darbuotojo vardo išgraviravimo. Nors ir toks variantas įmanomas, jeigu į vasarinę kolektyvo iškylą suvažiuoja labai didelės įmonės, skirtingų filialų darbuotojai, kurie nėra gerai tarpusavy pažįstami. Tačiau, kur kas įdomiau – išgraviruoti įvairias nominacijas ir pan.,

vardo-korteliu-gamyba

  • Na, o partneriams galite įteikti labai įvairių reprezentacinių dovanų. Viena originalesnių – įvairūs mediniai antspaudai, kuriais Jūsų partnerių administracijos vadovai galės ženklinti neoficialius dokumentus ar savo įmonės reprezentacinę atributiką;

medinis-antspaudas

  • Ne ką prastesnė idėja – teikti partneriams jau minėtas apdovanojimų statulėles ar individualius puodelius.

reklaminiai-puodeliai-su-logotipu

 Kas dar aktualu vasaros metu, norint nudžiuginti darbuotojus, klientus ar partnerius?

Tai gali būti: graviruotos ausinės, užrašų knygelės ar kita reprezentacinė atributika su Jūsų įmonės logotipu.

  • Jau minėti termo puodeliai, kurie karštu vasaros metu išlaiko gėrimus šaltus.
  • Išgraviruotos guminės apyrankės, kurias kaip ir vardines korteles galima naudoti darbuotojų identifikacijai arba tiesiog pramogai kolektyvo susitikimų metu;
  • stalo žaidimai su Jūsų įmonės logotipu, skirti įmonių susitikimų gamtoje paįvairinimui, ir kiti sprendimai, kurie taps įmonių akcijų, vykstančių vasaros metu, atributais.

Įrankiai komandiniams kolektyvo žaidimams


 Vasara – pats tinkamiausias metas apjungti kolektyvą bendra, vienijančia dvasia ir surengti bendrus personalo susitikimus gryname ore.

Juk vasaros spalvomis sprogstanti gamta – bene geriausias dekoras bet kokiai šventei.

verslo-dovanu-graviravimas-lazeriu

Judrūs žaidimai, įvairios užduotys ir galvosūkiai – tokie renginiai vienija kolektyvą, leisdami jam tapti vieninga komanda.

 Be to, reprezentuoti savo verslą susitikus su partneriais ir klientais yra būtina.

Tačiau, jeigu pavyko juos prisikviesti į išvyką gamtoje, svarbu atminti ir tai, kad jie, visų pirma, atvyko pailsėti!

Na, o poilsį suorganizuoti taip pat reikia mokėti.

Surengę bėgimą maišuose jau nieko nenustebinsite.

O štai, išsirinkę individualius, Jūsų įmonę reprezentuojančius, jos logotipais papuoštus dovanų rinkinius, tikrai nesuklysite.

graviravimas-lazeriu-ant-verslo-dovanu

 Į tokius rinkinius partneriams, klientams ir savo įmonės darbuotojams mes patariame įtraukti įvairias dovanas, kurios atliktos, naudojant tokią techniką kai graviravimas lazeriu.

Tai gali būti:

 Visas šias verslo dovanas galima sutalpinti į lagaminėlį ar kelioninę rankinę su prisiūta ir Jūsų įmonės logotipu išgraviruota odine juostele.

graviravimas-ant-verslo-dovanu


Originalios verslo dovanos vasaros metu


 Vasara yra kelionių laikas!

Prieš akis driekiasi arba asfaltas, lekiantis pro priekinį automobilio langą, arba debesys, sklendžiantys pro lėktuvo iliuminatorių, arba miškai ir laukai, kuriuos stebime pralekiant traukinio lange.

Nesvarbu, ar nuspręsime savaitgalį praleisti arčiau ar, kiek tai įmanoma dabartinėmis sąlygomis, toliau nuo namų, visi svajojame apie vasarą, kaip apie laiką, kai kelionėje galime patirti naujų teigiamų emocijų.

graviravimas-ant-verslo-dovanu

 Tad nenuostabu, kad kelioniniai rinkiniai yra ne tik originali dovana vasaros metu, bet ir labai brangus širdžiai daiktas, kuris kelionės metu yra nepaprastai svarbus.

Užsisakykite, išgraviruokite ant jų logotipą ir kiekvienas tokios firminės dovanos ar suvenyro savininkas įvertins Jūsų rūpestį ir dėmesį, o tai yra gerbiamų kompanijų prerogatyva.

graviravimas_lazeriu

Graviruoti tušinukai, termo puodeliai, įkrovikliai, graviruoti žiebtuvėliai, lagaminų etiketės, graviruoti žūklės reikmenys – visa tai galima sudėti į patogią rankinę ir smagiai leistis į kelionę, kurios metu bus ne viena proga prisiminti Jūsų įmonę, naudojantis minėto rinkinio daiktais.

graviravimas-lazeriu


Kodėl svarbu motyvuoti darbuotojus vasarą?


Paprastai vasarą biuro darbuotojai svajoja apie atostogas, pasivaikščiojimus ir gamtą – įmonių efektyvumas krinta ir prasideda „ne sezonas“.

Norėdami to išvengti, šiuolaikinių įmonių vadovai bando ypatingu būdu organizuoti personalo darbą vasarą.

Toliau pateikiami keli darbuotojų motyvavimo pavyzdžiai, padedantys susidoroti su kartais vasaros metu pasitaikančiu neefektyvumu.

puodukas-su-uzrasu

Norėdami neleisti darbuotojams atsipalaiduoti, nurodykite aiškius kiekvieno mėnesio planus ir užduočių sąrašą.

Stenkitės sutelkti dėmesį į vidutinius metų rodiklius, o ne išsiaiškinti, kuris rodiklis yra optimaliausias vasarai.

Darbuotojai dažniausiai patys supranta mėnesio planų svarbą, tačiau jei vasarą nekreipsite dėmesio į kiekybinius rodiklius, personalas atsipalaiduos.

Pavyzdžiui, vadybininkui galite paskirti konkretų skambučių, atliktinų per dieną, skaičių, o kadrų skyriaus darbuotojui paskirkite tam tikrą skaičių kandidatų į laisvas darbo vietas (jei tokių atsiranda), kuriuos reikia pakalbinti per tam tikrą laikotarpį.

Tegul darbuotojai patys nusprendžia, kada vykdyti kiekybinius rodiklius.

dovana-kolegai

Vieni labiau sutelks savo darbo krūvį pirmoje darbo dienos pusėje, kiti tolygiai pasiskirstys jį per visą dieną, o kai kurie net užtruks po darbo valandų.

Tai jų pasirinkimas, svarbiausia, kad būtų skatinama draugiška konkurencija tarp darbuotojų.

Tai stums juos į priekį ir motyvuos siekti kuo puikesnių rezultatų.

Galima įsteigti kokį nors skatinamąjį prizą

puodelis su uzrasu

. Čia vėlgi puikiai tiktų originalių apdovanojimų gamyba.

apdovanojimu-gamyba-medinis-raktas

apdovanojimu-gamyba


Kodėl verta užsakinėti verslo dovanas Gravidėjoje?


 Mes esame vienas reprezentacinių ir verslo dovanų lyderių Lietuvoje.

Naudojame aukštąsias lazerinio graviravimo ir pjaustymo technologijas, siekdami tapti Jūsų verslo sėkmės partneriais.

lazerinis-graviravimas lazerinis-graviravimas

Kviečiame bendradarbiauti įmones, besidominčias vasariškomis dovanomis bei reprezentacine atributika bet kokioms šventėms, renginiams, koncertams ar festivaliams.

Mes padėsime Jums išsirinkti verslo dovanos tipą ir dizainą, greitai parengsime maketą, pritaikysime jį bet kokio dydžio partijai ir pristatysime Jūsų nurodytu adresu.

 Mes net neabejojame, kad verslo dovanos nepraranda aktualumo ir vasarą.

Juk dovanojimas yra bendravimo forma, o verslas nebūtų įmanomas be šio svarbaus socialinio aspekto.

dovanu-graviravimas verslo-dovana-samanos

Partneriai tikrai liks Jums dėkingi ir bus maloniai nustebinti, jeigu pakviesite juos į savo kolektyvo iškylą ir dar įteiksite simbolinę dovanėlę.

Jei ir Jūs tuo tikite, susisiekite su mumis! Mes pasistengsime įgyvendinti Jūsų idėjas ir padėsime paversti jas realybe!

Jums tereikia susisiekti su mumis ir pasidalinti savo pageidavimais.

Laukiame Jūsų užklausų ir gražios Jums vasaros!


Daugiau apie verslo dovanas >>> Originalios verslo dovanos


Daugiau idėjų dovanoms ČIA >>> Originalios dovanų idėjos


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Turite klausimų? Susisiekite