Kokios galėtų būti išskirtinės moters dienos dovanos?

Sukate galvą kokios galėtų būti išskirtinės moters dienos dovanos?

Kovo 8-oji Lietuvoje yra kontraversiškai vertinama šventė.

Kiekvienais metais ji sulaukia didelių diskusijų viešojoje erdvėje ir socialiniuose tinkluose.

Vieniems ji asocijuojasi su okupantų primesta švente ir primena gūdų sovietmetį, kitiems, vakarietiškos kultūros propaguotojams, ji prieštarauja feminizmo ideologijai, drastiškai parodydama lyčių skirtumą.


Visgi didžioji visuomenės dalis nelinkusi įžvelgti nieko grėsmingo ar juolab politiško šioje šventėje, kuomet vyrai vieną kartą metuose parodo išskirtinį dėmesį šalia jų esančioms moterims dovanodami joms gėles, o itin artimoms moterims – mielas smulkmenas ir romantišką vakarą.

Moteriai ši šventė yra maloni ir džiugi, o kartais net vienintelė proga metuose, kuomet ji gauna gėlių ne todėl, kad yra jos gimtadienis, ne todėl kad ji pasiekė mokslo aukštumas ar pagimdė vaiką, o paprasčiausiai todėl, kad ji yra moteris.

moters-dienos-dovanos


Kokios populiariausios Moters dienos dovanos?


Populiariausios Moters dienos dovanos be abejo yra gėlės.

Tačiau savo mylimąją norisi išskirti iš visų kitų moterų: iš mamų, dukrų, kolegių.

Savo mylimajai šią dieną norisi pasakyti, jog ji yra ypatinga moteris, svarbiausia jūsų gyvenime.

„Štai keletas populiariausių Moters dienos dovanų:

  • Gėlės. Gėlės yra klasikinė Moters dienos dovanos, kuri visada yra vertinama. Raudonos rožės yra populiarus pasirinkimas, tačiau galite rinktis ir kitas gėles. atsižvelgdami į moters, kuriai dovanojate, pageidavimus.
  • Šokoladas. Šokoladas yra dar viena populiari dovana Moters dienai. Galite rinktis iš įvairių šokoladinių saldainių, įskaitant dėžutes. šokoladiniai batonėliai, triufeliai ir kt.
  • Kvepalai. Kvepalai yra apgalvota ir asmeniška dovana, kurią moteris tikrai įvertins. Rinkdamiesi kvepalus, atsižvelkite į jos asmenybę ir pageidavimus.
  • Papuošalai. Papuošalai visada yra populiarus pasirinkimas Moters dienos proga. Galite rinktis iš įvairių papuošalų, įskaitant karolius, auskarus, apyrankes ir žiedus.
  • Dovanų čekiai. Jei nesate tikri, ką dovanoti, dovanų čekis visada yra saugi priemonė. Pasirinkite dovanų čekį parduotuvei ar restoranui, kuriame, žinote, moteris mėgsta lankytis.
  • Rankų darbo dovanos. Rankų darbo dovanos yra apgalvotas ir asmeniškas būdas parodyti moteriai, kad jums rūpi. Galite jai iškepti pyragą, numegzti šaliką ar nutapyti paveikslą.

Nesvarbu, kokį biudžetą turite ar kokie yra jūsų santykiai su moterimi, kuriai dovanojate, yra dovana, kuri jai patiks.

Skirkite šiek tiek laiko pagalvodami apie jos interesus ir pageidavimus, ir tikrai rasite jai tobulą dovaną.

O geriausiai tai padaryti galima dovanojant apgalvotą, būtent jai skirtą dovaną.

moters-dienos-dovana-puodukas

Šioje vietoje lazerinio graviravimo technologija gali jums tapti tiesiog nepakartojimu sąjungininku.

Šią dieną savo išrinktajai puikiai tiktų dovanoti graviruotus juvelyrinius dirbinius.

Vargu ar mėgstančiai pasipuošti moteriai kada nors bus per daug apyrankių, auskarų, vėrinių ar segių, tad tikrai neprašausite pro šalį dovanodamas vieną tokių papuošalų.

graviravimas-ant-aukso graviravimas-ant-aukso

O jos širdį neabejotinai pavergsite ant papuošalo išgraviravę tik jai skirtus žodžius, jos ar jūsų abiejų inicialus.

Lazerinis graviravimas yra puikiai tinkamas bet kokio tipo metalams ir būtent ant jų lazerio pagalba galima išgauti itin smulkias detales ar net fotografijas.

Šeimos fotografijos išgraviravimas ant pakabuko kaklui bus itin šilta ir asmeninė dovana.

Jei nusprendėte padovanoti meno dirbinį, nesvarbu iš kokios medžiagos jis pagamintas: iš medžio, molio, metalo, stiklo, akmens, tačiau bent minimalaus teksto išgraviravimas ant jo suteiks dovanai unikalumo ir asmeniškumo.

Net ir dovanojant paveikslą, visuomet galima ant jo rėmo pritvirtinti metalinę lentelę su trumpučiu užrašu, tokiu kaip antai: „Mano mylimiausiai”, „Tu visada būsi mano širdyje” ir pan.

Jei nusprendėte dovanoti namų dekoravimo prekę, tokią kaip vaza, žvakidė, dekoratyvinis augalas su vazonu, sieninis laikrodis ar pan., juos taip pat galite papuošti trumpa žinute.

dovana-moteriai

Net jei šiai progai nusprendėte skirti nedidelę pinigų sumą, tokios paprastos dovanėlės kaip puodelis, šaukštelis, padėklas kavai ar kitoks paprasčiausias namų apyvokos daiktas gali tapti itin miela ir vienetine dovana moters dienos proga, jei ant jo išgraviruosite kupinus meilės ir dėkingumo žodžius savo mylimajai.

Taip pat smagios moters dienos dovanos galėtų būti personalizuoti puodeliai

dovana-merginai

Net jei nusprendėte nedovanoti jokios išliekamosios vertės turinčios dovanos, jūsų ypatingai moteriai būtų be galo malonu gauti tortą ar gėles su juos puošiančiu žodeliu „Myliu”, torto dekoracija smeigtuku iš faneros ar akrilo.

torto-smeigtukas

Visa tai tik maža dalis dovanų idėjų, kurias galite padovanoti savo ypatingai moteriai Moters dienos proga.

Jei turite unikalių kūrybinių minčių ir norite pagaminti vienetinę dovaną, pjovimas lazeriu leis jums itin tiksliai išpjauti ir tuomet sukonstruoti jūsų sukurtą objektą, o graviravimo technologija leis jį papuošti įvairiausiais ornamentais, žodžiais ar fotorealistiniais vaizdais, kiek tai leidžia graviravimo galimybės.

Moters diena yra nedidelė, stipriai neįpareigojanti, tačiau maloni ir lengva šventė, kuomet moterys gali pasidžiaugti savo moteriškumu ir jam atiduodama pagarba bei dėmesiu.

originali-dovana-moteriai

Na o vyrai šią dieną gali pasijusti esantys džentelmenai, kurie be ypatingai didelių pastangų gali suteikti aplink juos esančioms moterims džiaugsmo bei papuošti jų lūpas šypsena.

Jums tereikia susisiekti su mumis ir pasidalinti savo pageidavimais.

Laukiame Jūsų užklausų ir gražios Jums Moters dienos!


Daugiau apie dovanas moters dienos proga >>> Originalios dovanos


Daugiau idėjų dovanoms ČIA >>> Originalios dovanų idėjos


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Turite klausimų? Susisiekite